Cel mai pufos pandişpan cu cireşe şi ciocolată
O prăjitură rapidă, numai bună de pregătit în acest weekend. Aşadar, cine vrea o porţie de pandişpan cu cireşe şi ciocolată?
De ce ai nevoie pentru pandişpan
200 g zahăr
3 ouă
260 g făină
120 ml lapte
120 ml ulei
1 linguriţă praf de copt
300 g cireşe
100 g ciocolată neagră
Cum se prepară pandişpanul
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Mixezi zahărul cu ouăle până când capătă o consistenţă spumoasă, iar zahărul s-a dizolvat. Încorporezi făina amestecată cu praful de copt, laptele şi uleiul, treptat. După ce s-a omogenizat, torni jumătate din compoziţie într-o tavă tapetată şi aşezi din loc în loc cireşele, fără sâmburi, pe care le-ai trecut prin făină. Pui restul de compoziţie şi deasupra presari ciocolata rasă. Dai tava la cuptor până când trece testul scobitorii.
Sursa http://zoomyummy.com