Chifteluţe cocktail

5 decembrie 2013   Altele

Aceste chifteluţe delicioase vor dispărea imediat de pe platouri. Sunt ideale pentru petrecerile de sărbători, iar invitaţii vor fi cu siguranţă impresionaţi.

Ingrediente: 1 kg de carne tocată 1 ou 2 linguri de apă O jumătate de cană de pesmet 3 linguri de ceapă tocată O cană de sirop de coacăze Un sfert de cană de sos de chilli 1 cană de zahăr brun O linguriţă şi jumătate de zeamă de lămâie

Mod de preparare:

Încălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Într-un bol mare, amestecaţi carnea tocată, oul, apa, pesmetul şi ceapa. Din această compoziţie, formaţi chiftelele şi puneţi-le la prăjit.

Puneţi o oală pe foc mic şi amestecaţi siropul de coacăze, zahărul brun, sosul de chilli şi zeama de lămâie.Adăugaţi chiftelele şi lăsaţi compoziţia pe foc timp de o oră.

Mai multe