Ciocănele de pui cu vinete la cuptor

1 septembrie 2017   Altele

Prepară o porţie de ciocănele de pui apetisante, la cuptor, la care adaugi vinete, pentru un plus de gust.

Ingrediente 4-5 ciocănele de pui 1 ceapă, tocată 2 căţei de usturoi, pisaţi 1 dovlecel 1 vânătă ulei sare piper frunze de cimbru

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Cureţi dovlecelul şi vânăta de coajă, apoi le tai bucăţele. Pui legumele într-o tavă unsă cu puţin ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Aşezi deasupra ciocănelele de pui, spălate şi uscate cu un prosop de hârtie, ceapa şi usturoiul.

Stropeşti cu puţin ulei, apoi presari frunze de cimbru, după gust. Dai la cuptor 35-40 de minute, până când legumele s-au înmuiat, iar puiul s-a

pătruns şi rumenit uşor. Serveşti cald sau rece, după preferinţă.

Mai multe