Ciorbă cu aripioare de pui şi curry

18 mai 2016   Altele

Am încercat azi această reţetă de ciorbă cu aripioare de pui şi curry şi ne-am bucurat de un gust special, de sărbătoare, pe care am vrea să-l împărtăşim cu voi. Urmează paşii recomandaţi de noi pentru prepararea reţetei şi ve vedea că am avut dreptate.

Ciorbă cu aripioare de pui şi curry - Ingrediente (6 porţii)

500 g aripioare de pui 2 linguri bulion 2 cepe potrivite 2 ardei capia 1 morcov mare 1 roşie 4 căţei de usturoi piper măcinat şi piper boabe 1 linguriţă curry 1 ardei iute cimbru verde frunze de salvie boia dulce 2 l apă sare

Ciorbă cu aripioare de pui şi curry - Mod de preparare

Speli aripioarele de pui şi le fierbi în apă cu sare. Cureţi şi speli ceapa, ardeii, usturoiul, morcovul şi roşia. Le tai cubuleţe şi le căleşti în ulei timp de 5 minute. Adaugi bulionul şi praful curry. Pui totul peste supa de pui şi asezonezi după gust cu sare şi piper.

Laşi să fiarbă 35 de minute şi la final adaugi ardeiul iute tăiat mărunt şi piperul boabe. Serveşti ciorba caldă presărată cu boia dulce, frunze de salvie şi cimbru verde.

Ciorbă de pui cu borş

Ciorbă de pui cu borş

Ciorbă de pui rădăuţeană

Ciorbă de pui rădăuţeană

Ciorbă de pui cu smântână şi borş

Ciorbă de pui cu smântână şi borş

Mai multe