Ciorbă de cartofi
28 mai 2017
Altele
Dacă îţi plac cartofii, încearcă o ciorbă acrişoară cu borş şi legume, numai bună pentru un prânz cald!
Ingrediente 6 clătite 12 felii şuncă 600 g spanac 3 căţei de usturoi 150 g telemea rasă 1-2 linguri ulei sare piper unt, pentru uns Pentru sos 300 g iaurt 50 g caşcaval ras
Mod de preparare
Zdrobeşti usturoiul şi îl pui în ulei, amesteci şi imediat adaugi spanacul mărunţit. Sotezi câteva minute, presari sare şi piper, după gust, opreşti
focul şi încorporezi telemeaua, apoi laşi la răcorit.
Aşezi pe fiecare clătită câte 2 felii de şuncă, una în continuarea celeilalte, întinzi umplutura şi rulezi. Ungi cu unt o tavă, aşezi clătitele umplute şi răstorni peste ele un sos făcut din iaurt amestecat cu caşcaval. Dai la cuptor 10-15 minute.