Ciorbă de perişoare de curcan cu borş
2 octombrie 2016
Altele
Este una dintre cele mai sănătoase ciorbe, deoarece carnea de curcan ajută la scăderea colesterolului. În plus este acră şi deschide pofta de mâncare.
De ce ai nevoie pentru ciorba de perişoare de curcan cu borş
1 ceapă
1 morcov
1 ardei
2 roşii
500 ml borş
1 legătură pătrunjel
2 linguri orez
500 g pipet de curcan tocat
1 ou
Sare,piper
Cum se prepară ciorba de perişoare de curcan cu borş
Cureţi legumele, le toci şi le pui la fiert, înafară de ardei şi roşii. Când sunt aproape fierte prepari perişoarele. Amesteci carnea de curcan cu orez, ou, sare, piper şi pătrunjel tocat. Formezi perişoarele şi le pui la fiert în ciorbă. Adaugi ardeiul şi roşiile descojite şi tocate. Asezonezi cu sare după gust şi torni borşul înfierbântat în prealabil. Laşi la fiert 20-30 de minute. La final presari pătrunjel tocat.