Ciorbă de pui cu borş

11 martie 2016   Altele

Ciorba este perfectă pentru masa de prânz, dar şi la cină e potrivită o ciorbă de pui cu borş după o zi obositoare de muncă. Nici nu ai nevoie de prea multe ingrediente şi este şi foarte uşor de preparat, astfel că îţi poţi întâmpuina persoana iubită cu un bol fierbinte din această gustoasă ciorbă de pui cu borş!

Ciorbă de pui cu borş - Ingrediente (4 porţii)

1 pui 1 l apă 500 ml borş 1 ceapă 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel 1 ceaşcă orez ceapă 1-2 ardei graşi roşii 1 gălbenuş 2 linguri smântână

Ciorbă de pui cu borş - Mod de preparare

Se pun la fiert într-un litru de apă, zarzavaturile, ceapa şi ceşcuţa de orez. După ce au fiert, se pune carnea tăiată în patru sferturi. După ce fierb, se adaugă borşul. Ciorba de pui se poate acri numai cu roşii. După ce ciorba a fiert, se adaugă mărarul şi pătrunjelul tocate mărunt. Se acoperă şi se ia de pe foc.

Se serveşte dres cu ou şi smântână!

Mai multe