Ciulama de pui cu legume

13 martie 2018   Altele

Foloseşte pulpe de pui deoarece carnea este mai fragedă şi va ieşi mâncare mai bună. Iată cum faci cea mai bună ciulama de pui cu legume!

De ce ai nevoie pentru ciulama de pui cu legume

6 ciocănele de pui

1 ceapă

1 morcov

50 g mazăre fiartă

1 fir de praz

100 g smântână

3 linguri cremă de brânză

1 praf de sare

200 ml apă

50 ml ulei

piper

mărar

pătrunjel

Cum se prepară ciulamaua de pui cu legume

Condimentezi pulpele de pui, spălate şi şterse, cu sare şi piper, după gust. Le laşi 30 de minute la marinat. Încingi uleiul şi rumeneşti pulpele pe ambele părţi, 5 minute, apoi le scoţi şi pui în loc legumele tocate.

Le laşi să se rumenească, apoi adaugi puiul, smântâna, crema de brânză, mazărea şi apa. Acoperi şi laşi să fiarbă până se părunde carnea.

Serveşti ciulamaua cu mărar şi pătrunjel tocate.

Sursa https://niftyrecipe.com

https://niftyrecipe.com

Mai multe