Ciuperci crocante cu usturoi
30 iulie 2018
Altele
Dacă îţi plac ciupercile, încearcă o garnitură apetisantă, simplu şi uşor de preparat.
Ingrediente
450 g ciuperci
50 g unt, topit
2 căţei de usturoi, pisaţi
2 linguriţe cimbru
1 jumătate de cană pesmet
30-40 g parmezan ras
pătrunjel, după gust
sare
piper
Mod de preparare
Într-un bol, amesteci untul împreună cu cimbrul, usturoiul, sare şi piper, după gust. Amesteci într-un vas termorezistent cu ciupercile spălate şi uscate.
Dai la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 10 minute. Presari pesmetul combinat cu parmezanul şi mai laşi încă 8-10 minute, până când ciupercile se rumenesc uşor. Serveşti cu pătrunjel tocat.
Sursa http://www.closetcooking.com