Ciuperci crocante cu usturoi

30 iulie 2018   Altele

Dacă îţi plac ciupercile, încearcă o garnitură apetisantă, simplu şi uşor de preparat.

Ingrediente

450 g ciuperci

50 g unt, topit

2 căţei de usturoi, pisaţi

2 linguriţe cimbru

1 jumătate de cană pesmet

30-40 g parmezan ras

pătrunjel, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Într-un bol, amesteci untul împreună cu cimbrul, usturoiul, sare şi piper, după gust. Amesteci într-un vas termorezistent cu ciupercile spălate şi uscate.

Dai la cuptorul preîncălzit la 200 de grade C, pentru 10 minute. Presari pesmetul combinat cu parmezanul şi mai laşi încă 8-10 minute, până când ciupercile se rumenesc uşor. Serveşti cu pătrunjel tocat.

Sursa http://www.closetcooking.com

Mai multe