Ciuperci în sos de parmezan cu usturoi
Un preparat rapid, simplu şi absolut delicios, ciupercile în sos de usturoi şi parmezan reprezintă alegerea potrivită pentru meniul de azi!
Ingrediente pentru ciuperci în sos de parmezan cu usturoi
400 g ciuperci feliate
2 linguri ulei
sare
piper
40 g unt
2 căţei usturoi tocaţi
100 ml supă de pui
50 g smântână
boia ardei iute, după gust
150 g spanac tocat
80 g parmezan ras
Mod de preparare ciuperci în sos de parmezan cu usturoi
Pui ciupercile într-o tigaie cu ulei încins şi le căleşti câteva minute până se scade toată zeama lăsată de ele. Adaugi untul şi amesteci până se topeşte. Condimentezi cu sare şi piper. Torni supa de pui şi încorporezi smântâna, spanacul, usturoiul, parmezanul şi condimentele. Amesteci, din când în când şi laşi pe foc până se îngroaşă. Serveşti acest preparat cald.
sursă: http://www.stumbleupon.com