Ciuperci în sos de parmezan cu usturoi

30 mai 2018   Altele

Un preparat rapid, simplu şi absolut delicios, ciupercile în sos de usturoi şi parmezan reprezintă alegerea potrivită pentru meniul de azi!

Ingrediente pentru ciuperci în sos de parmezan cu usturoi

400 g ciuperci feliate

2 linguri ulei

sare

piper

40 g unt

2 căţei usturoi tocaţi

100 ml supă de pui

50 g smântână

boia ardei iute, după gust

150 g spanac tocat

80 g parmezan ras

Mod de preparare ciuperci în sos de parmezan cu usturoi

Pui ciupercile într-o tigaie cu ulei încins şi le căleşti câteva minute până se scade toată zeama lăsată de ele. Adaugi untul şi amesteci până se topeşte. Condimentezi cu sare şi piper. Torni supa de pui şi încorporezi smântâna, spanacul, usturoiul, parmezanul şi condimentele. Amesteci, din când în când şi laşi pe foc până se îngroaşă. Serveşti acest preparat cald.

sursă: http://www.stumbleupon.com

Mai multe