Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

28 februarie 2018   Altele

Perfecte ca şi garnitură sau ca o masă uşoară, ciupercile umplute cu roşii şi usturoi te vor cuceri de la prima degustare.

Ingrediente

6-8 ciuperci, spălate şi curăţate de codiţe

100 g pesmet

100 g unt

4 căţei de usturoi, zdrobiţi

½ linguriţă oregano

1 ceapă, tocată

pătrunjel tocat, după gust

100 g roşii cherry, feliate

sare

piper

Mod de preparare – Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi

Topeşti untul şi îl amesteci cu usturoiul, oregano, sare şi piper, după gust. Ungi ciupercile cu puţin din această compoziţie şi le aşezi într-o tavă. Separat, combini pesmetul, ceapa, pătrunjel şi untul rămas.

Umpli ciupercile cu această compoziţie. Adaugi feliile de roşii şi dai tava la cuptorul încins aproximativ 5 minute. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com

Mai multe