Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi
28 februarie 2018
Altele
Perfecte ca şi garnitură sau ca o masă uşoară, ciupercile umplute cu roşii şi usturoi te vor cuceri de la prima degustare.
Ingrediente
6-8 ciuperci, spălate şi curăţate de codiţe
100 g pesmet
100 g unt
4 căţei de usturoi, zdrobiţi
½ linguriţă oregano
1 ceapă, tocată
pătrunjel tocat, după gust
100 g roşii cherry, feliate
sare
piper
Mod de preparare – Ciuperci umplute cu roşii şi usturoi
Topeşti untul şi îl amesteci cu usturoiul, oregano, sare şi piper, după gust. Ungi ciupercile cu puţin din această compoziţie şi le aşezi într-o tavă. Separat, combini pesmetul, ceapa, pătrunjel şi untul rămas.
Umpli ciupercile cu această compoziţie. Adaugi feliile de roşii şi dai tava la cuptorul încins aproximativ 5 minute. Serveşti cu pătrunjel.