Coaste de porc cu cimbru
19 ianuarie 2017
Altele
Ai grijă să cumperi coaste de porc cu grasime pe deasupra. Aceasta se va topi şi va oferi coastelor un gust unic.
De ce ai nevoie pentru coaste de porc cu cimbru
2 kg coaste de porc
50 ml ulei
1 linguriţă sare
2 căpăţâni usturoi
8 crenguţe cimbru
2 crenguţe rozmarin
Cum se prepară coaste de porc cu cimbru
Tai coastele de porc pe jumătate, fără să separi bucăţile, le freci cu sare pe toate părţile şi aşezi la mijloc crenguţele de cimbru, rozmarin, căţeii de usturoi. Legi carnea şi o ungi cu ulei. Torni restul de ulei în tavă, aşezi carnea cu grăsimea în sus şi înfăşori tava în folie. Ţii carnea la cuptor până când se pătrunde, dai folia la o parte şi laşi carnea să se rumenească.