Conopidă cu carne

11 septembrie 2014   Altele

profită de buchetele albe, aromate de pe tarabe şi pregăteşte o delicioasă mâncare pentru tine şi familia ta.

Ingrediente

1 conopidă potrivită 400 g carne porc fragedă 1 cană suc de roşii 50 g unt 150 g caşcaval ras ulei sare piper

Mod de preparare

Se desface conopida în bucheţele, se spală bine şi se fierbe în apă cu sare, apoi se scurge de apă.

Bucata de carne se taie cubuleţe, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se prăjeşte în ulei. După ce s-au rumenit, se scot bucăţile de carne din tigaie şi se aşază într-un vas termorezistent.

Se adaugă bucheţelele de conopidă şi se acoperă totul cu suc de roşii. Deasupra se rade caşcaval şi se aşază bucăţele de unt. Se lasă la cuptor 30 de minute.

sursa foto: Profimedia

Mai multe