Conopidă cu paste

1 octombrie 2014   Altele

Cine şi-ar fi închipuit că pastele merg de minune cu conopidă şi sos de brânză? Şi în plus, se fac atât de repede.

Ai nevoie de

1 castronel cu paste ( poţi folosi orice tip ai prin casă)

1 bucheţel de broccoli fiert şi tăiat mărunt

2 linguri unt

2 linguri făină

100 ml lapte cald

sare

piper

paprika

200 g brânză Cedar dată prin răzătoare

Pune pastele la fiert în apă cu sare. După ce s-au înmuiat, scurge-le şi spală-le sub un jet de apă rece.

Pune untul la topit în tigaie, adaugă făina şi amestecă bine, până când începe să dea în clocot fără să-şi schimbe culoarea. Toarnă laptele şi amestecă până ce compoziţia se îngroaşă. Adaugă, sare, piper şi paprika după gust, dă focul mai mic şi pune brânza. După ce s-a topit adaugă pastele şi broccoli şi amestecă.

Sursa foto http://lifemadesimplebakes.com

http://lifemadesimplebakes.com

Mai multe