Cordon bleu din carne de pui

26 iulie 2014   Altele

Un preparat foarte gustos, care poate fi servit atat rece ,cât şi cald, dar care se poate şi congela.

Ingrediente

8 rulouri foietaj, dezgheţate

2 bucăţi de piept de  pui, gătite şi tăiate în bucăţele mici

1-2 felii de şuncă tăiată cubuleţe

1 cană brânză răzuită

1 lingură unt

1 lingură făină

1 cană lapte

Sare şi piper

Pesmet

Unt topit, cam 2 linguri

Condimente

Mod de preparare

Preîncălzeşte cuptorul la 350 grade.

Amestecă puiul, şunca, şi condimentele, după gust, într-un bol mic. Pune untul topit peste făină şi adaugă repede laptele. Amestecă pe foc până când se îngroaşă apoi adaugă condimentele şi brânza. Se lasă la răcit şi apoi se amestecă cu puiul şi şunca. Combină căte 2 ruloruri de foietaj, formând un singur pătrat.

Umple jumătate din pătrat cu umplutura din pui. Pune jumătatea neacoperită peste umplutură şi presează marinile pentru a nu se desprinde. Presară peste rulouri susan şi mac sau unge fiecare rulou cu un şi presară pesmet . Pune-le la cuptor pentru 15-20 de minue, până pând rulourile se rumenesc.

Sursa: Oh, sweet basil

Mai multe