Cornuleţe cu rahat

14 iulie 2015   Altele

Pentru această reţetă de cornuleţe cu rahat poţi prepara cel mai bun aluat dacă urmezi paşii recomandaţi de noi. Pot fi gustarea potrivită la cafea ori ceai, sau chiar un desert pe gustul oricui.

Cornuleţe cu rahat - Ingrediente

250 g unt 200 ml lapte 300 rahat 1 lingură oţet drojdie de bere cât o nucă 400 g făină 200 g zahăr pudră

Cornuleţe cu rahat - Cum se prepară

Se freacă untul spumă, se toarnă laptele în care s-a dizolvat drojdia de bere, se amestecă puţin, se adaugă oţetul şi se omogenizează compoziţia. Se adaugă făina, se frământă până se obţine un aluat potrivit şi se împarte în 4 turtiţe, care se dau la rece 30 minute.Se întinde din fiecare turtiţă câte o foaie subţire , care se taie pătrăţele. În mijlocul pătratului se pune câte o bucăţică de rahat. Cornuleţele se rulează şi se pun în tavă. Se coc la foc potrivit. Cornuleţele cu rahat se pudrează cu zahăr cât sunt calde.

Mai multe