Cornuri umplute cu carne de pui

26 ianuarie 2018   Altele

Fie că le prepari pentru aperitiv, fie pentru a le lua la pachet sau pentru a le savura ori de câte ori îţi este foame, aceste cornuri umplute cu carne de pui vor fi absolut delicioase.

De ce ai nevoie pentru cornuri cu carne de pui

1 pachet aluat foitaj

1 ceapă

200 g piept de pui fiert

150 g caşcaval

1 ou

2 linguri făină

2 linguri ulei

sare

piper

mărar

pătrunjel

Cum se prepară cornurile umplute cu carne de pui

Toci ceapa şi o căleşti în ulei până când devine sticloasă. O laşi să se răcească. Razi caşcavalul şi-l amesteci cu carnea de pui tocată. Adaugi ceapa, oul, făina, sare şi piper, după gust, mărar şi pătrunjel tocate, apoi omogenizezi.

Tai aluatul în bucăţi egale, în care aşezi 1-2 linguri de umplutură şi rulezi. Aşezi cornurile într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor până când se rumenesc.

Sursa https://niftyrecipe.com

https://niftyrecipe.com

Mai multe