Coşuleţe cu şuncă şi ciuperci
Aperitivele cu şuncă şi ciuperci sunt perfecte pentru zilele în care ai invitaţi sau vrei să le faci o surpriză celor dragi. Arată bine, sunt uşor de preparat şi foarte gustoase!
Ingrediente
1 pachet foi de plăcintă
4 felii şuncă de pui
1 mână de ciuperci la conservă
½ ceapă tocată
2 linguri parmezan ras
1 lingură unt topit
1 lingură pătrunjel tocat
Pentru umplutură
2 ouă
100 ml lapte
2-3 linguriţe parmezan ras
oregano
sare şi piper
Mod de preparare
Tai foile de plăcintă în pătrate egale, de mărimi potrivite. Aşezi căte două foi în forme speciale de brioşe. Vor ieşi aproximativ 12 coşuleţe. Le ungi cu puţin unt. Umpli cu bucăţele de şuncă de pui, ciuperci feliate şi ceapă, în mod egal.
Separat, mixezi într-un bol toate ingredientele pentru umplutură. Torni în mod egal compoziţia în forme. Presari parmezan pe deasupra. Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Dai la cuptor aproximativ 15-20 de minute. Serveşti cu pătrunjel.
Sursa http://www.qlkitchen.com/mini-quiche-recipe/