Coşuleţe de avocado

23 septembrie 2013   Altele

Vă prezentăm reţeta unui antreu deosebit.

Ingrediente: 3 avocado 4 ouă fierte tari resturi de carne friptă de miel, mărunţită 1 castravete 200 g telemea de vacă sau caşcaval 6 linguri maioneză zeama de la o lămâie sare, piper

Mod de preparare:

Tai fiecare avocado în două, scoţi sâmburele şi scobeşti miezul cu o lingură. Speli şi cureţi de seminţe castravetele. Tai miezul de avocado cubuleţe, la fel castravetele, telemeaua sau caşcavalul şi ouăle. Le pui într-un bol, adaugi friptura mărunţită, amesteci cu maioneză, zeamă de lămâie, sare şi piper după gust.

Pui două-trei linguri de salată în coşuleţele de avocado şi serveşti după ce au stat la rece o jumătate de oră.

Mai multe