Cotlet de porc cu ardei gras
Ingrediente
4 bucăţi de cotlet de porc
sare
piper
2 linguri de ulei de măsline
1 ceapă tocată mărunt
2 căţei de usturoi pisat
2 ardei graşi tăiaţi felii
3 linguri de sos Worcestershire
100 g apă sau de supă de pui
1 linguriţă de cimbru uscat
1 linguriţă de frunze de mărghiran
Mod de preparare
Asezonezi cotletele cu sare şi piper. Încălzeşti uleiul de măsline şi pui cotletele, ceapa şi usturoiul. Le laşi câte 5 minute pe fiecare parte, având grijă să nu se ardă usturoiul. Când le întorci, adaugi fâşiile de ardei gras. Mai laşi 8 minute.
Le scoţi, iei tigaia de pe foc şi acoperi pentru a se păstra caldă. Adaugi sosul Worcestershire, apa sau supa de pui, cimbrul şi mărghiranul în tigaie. Laşi să fiarbă până se îngroaşă, apoi pui cotletle şi legumele. Mai laşi 1 minut.