Cotlete de porc cu legume la tigaie

27 februarie 2018   Altele

Apetisante şi uşor de preparat, cotletele de porc cu legume la tigaie sunt ideale pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente

3 linguri unt 1-2 ardei graşi, feliaţi 1 ceapă, tocată 2 linguriţe usturoi, pisat 3 linguriţe mix de condimente 4 cotlete de porc 100 ml supă de pui 100 g smântână sare piper orez fiert, opţional

Mod de preparare – Cotlete de porc cu legume la tigaie

Într-o tigaie, topeşti 2 linguri de unt şi căleşti ardeiul gras şi ceapa aproximativ 5 minute. Adaugi usturoiul şi mai ţii pe foc încă 1 minut. Condimentezi cu 1 linguriţă din mixul de mirodenii, sare şi piper, după gust. Scoţi pe o farfurie.

Topeşti restul de unt în tigaie. Asezonezi bucăţile de carne cu mixul de condimente rămas. Le rumeneşti în tigaie 3-4 minute pe fiecare parte. Torni supa de pui şi adaugi legumele în tigaie. Laşi sosul să clocotească uşor 8-10 minute. Scoţi bucăţile de porc pe o farfurie şi încorporezi smântâna în sosul de legume, apoi le amesteci cu carnea. Serveşti cu orez.

Sursa https://www.pillsbury.com

https://www.pillsbury.com

Mai multe