Cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor

23 mai 2018   Altele

O metodă simplă de a pregăti cotletele de porc, reţeta cu usturoi şi parmezan este pur şi simplu delicioasă.

Ingrediente pentru cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor

4 coltlete porc

50 g parmezan, ras

30 g pesmet

½ linguriţă pătrunjel uscat

ulei

½ linguriţă usturoi pudră

sare

piper

Mod de preparare – Cotlete de porc cu usturoi şi parmezan la cuptor

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Combini pesmetul cu parmezanul, pătrunjelul uscat, usturoiul, sare şi piper, după gust. Dai cotletele de porc prin puţin ulei, apoi prin compoziţia cu pesmet şi parmezan.

Le rumeneşti într-o tigaie 4-5 minute pe fiecare parte. Aşezi într-o tavă şi dai la cuptor 15-20 de minute. Serveşti imediat.

Sursa http://cakescottage.com

http://cakescottage.com

Mai multe