Cotlete de porc în sos de ciuperci
O reţetă apetisantă, cotletele de porc în sos de ciuperci sunt o alegere numai bună atunci când vrei să impresionezi cu calităţile tale în bucătărie.
Ingrediente
4 cotlete de porc
450 g ciuperci, feliate
150 g ceapă tocată
400 ml supă de pui
30 g făină
1 linguriţă usturoi pudră
1 linguriţă cimbru
1 lingură ulei
sare
piper
Mod de preparare – Cotlete de porc în sos de ciuperci
Condimentezi bucăţile de carne cu usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea. Transferi pe o farfurie.
În aceeaşi tigaie, sotezi ciupercile împreună cu ceapa în jur de 6-7 minute, până se înmoaie. Sărezi şi piperezi, după gust. Amesteci cu făina, 1-2 minute. Torni supa de pui şi o laşi să clocotească uşor aproximativ 15 minute, până ce sosul începe să se îngroaşe.
Întorci cotletele de porc în tigaie şi le mai ţii pe foc 10-15 minute. Serveşti cu cimbru.
Sursa http://12tomatoes.com