Cotlete de porc în sos de ciuperci

6 noiembrie 2017   Altele

O reţetă apetisantă, cotletele de porc în sos de ciuperci sunt o alegere numai bună atunci când vrei să impresionezi cu calităţile tale în bucătărie.

Ingrediente

4 cotlete de porc

450 g ciuperci, feliate

150 g ceapă tocată

400 ml supă de pui

30 g făină

1 linguriţă usturoi pudră

1  linguriţă cimbru

1 lingură ulei

sare

piper

Mod de preparare – Cotlete de porc în sos de ciuperci

Condimentezi bucăţile de carne cu usturoiul pudră, sare şi piper, după gust. Le rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei, până îşi schimbă culoarea. Transferi pe o farfurie.

În aceeaşi tigaie, sotezi ciupercile împreună cu ceapa în jur de 6-7 minute, până se înmoaie. Sărezi şi piperezi, după gust. Amesteci cu făina, 1-2 minute. Torni supa de pui şi o laşi să clocotească uşor aproximativ 15 minute, până ce sosul începe să se îngroaşe.

Întorci cotletele de porc în tigaie şi le mai ţii pe foc 10-15 minute. Serveşti cu cimbru.

Sursa http://12tomatoes.com

Mai multe