Crap cu legume la cuptor

26 decembrie 2017   Altele

Încearcă o reţetă gustoasă de crap cu legume la cuptor.

Ingrediente 3-4 fileuri de crap 4-5 cartofi 2 ardei graşi 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute 1 ceapă 5-6 căţei usturoi 1 pahar apă zeama de la 1 lămâie ulei 4 linguri mălai foi de dafin piper sare oregano crenguţe de cimbru sos de iaurt

Mod de preparare - Crap cu legume la cuptor

Treci fileurile, date cu sare şi piper, prin mălai, amestecat cu cele două tipuri de boia, apoi le prăjeşti în tigaie, câte 3 minute pe fiecare parte şi le scoţi pe prosoape de hârtie. Ungi o tavă cu ulei, pui cartofii feliaţi, ceapa tăiată, ardeii făcuţi fâşii şi dai la cuptor.

Separat, prepari un amestec din apă, oregano, piper, sare, foi de dafin şi torni peste legume. Când cartofii sunt aproape gata, aşezi fileurile peste ei, adaugi usturoiul feliat şi laşi încă 10 minute. Le serveşti cu zeamă de lămâie, crenguţe de cimbru şi cu sos de iaurt, după gust.

Mai multe