Crap la cuptor

4 ianuarie 2017   Altele

Când te-ai săturat de carnea de porc şi vrei un preparat mai uşor, încearcă această reţetă de crap la cuptor. Este un preparat delicios şi sănătos.

Ingrediente

3-4 fileuri de crap 4-5 cartofi 1 ceapă 5-6 căţei usturoi 1 pahar apă zeama de la 1 lămâie ulei 4 linguri mălai foi de dafin piper sare oregano boia dulce 4-5 linguri suc de roşii

Mod de preparare

Fileurile le dai prin mălai, apoi le prăjeşti în tigaie, câte 3 minute pe fiecare parte şi le scoţi pe prosoape de hârtie. Ungi o tavă cu ulei, pui cartofii feliaţi, ceapa tăiată rondele şi dai la cuptor. Separat, prepari un amestec din apă, suc de roşii, oregano, piper, sare, foi de dafin, boia şi torni peste cartofi. Când cartofii sunt aproape gata, aşezi fileurile peste ei, torni usturoiul făcut mujdei şi laşi încă 10 minute. Le serveşti cu zeamă de lămâie, după gust.

Mai multe