Crème Brûlée cu ciocolată albă

7 noiembrie 2017   Altele

Cauţi un desert fin, demn pentru ocaziile festive? Crème brûlée cu ciocolată albă este cea mai bună idee.

De ce ai nevoie pentru crème brûlée

4 gălbenuşuri

75 g zahăr

400 g smântână

200 g ciocolată albă

½ linguriţă esenţă de vanilie

Cum se prepară crème brûlée

Mixezi gălbenuşurile cu zahărul până când obţii o compoziţie cremoasă. Pui smântâna pe baie de aburi şi o laşi să se încălzească, apoi adaugi ciocolata albă şi amesteci până când se dizolvă aceasta din urmă. Dai deoparte şi începi să încorporezi în gălbenuşuri cremă, amestecând repede pentru a nu se închega ouăle. Adaugi esenţa de vanilie.

Pui crema în forme, pe care le aşezi într-un vas şi torni apă fierbinte cât să le acoperi până la jumătate. Dai formele la cuptor până când crema se rumeneşte uşor pe deasupra. După ce s-a răcorit, dai desertul la frigider. Serveşti crema rece.

Sursa https://www.thatskinnychickcanbake.com

https://www.thatskinnychickcanbake.com

Mai multe