Crochete de cartofi şi brânză

24 iulie 2017   Altele

Din piureul rămas poţi prepara a doua zi cele mai bune şi crocante crochete. Mai ai nevoie doar de câteva ingrediente.

De ce ai nevoie pentru crochete

2 linguri unt

75 g spanac

90 g făină

1 praf de sare

piper

2 ouă

125 g pesmet

1 linguriţă boia

2 linguri ulei

500 g piure de cartofi

100 g brânză de capră

Cum se prepară crochetele

Dai drumul la cuptor. Topeşti untul în tigaie şi sotezi 2-3 minute spanacul, apoi îl dai deoparte şi-l laşi la răcorit.

Baţi ouăle într-un vas, în alt vas pui făina cu sare şi piper, iar separat amesteci pesmetul cu boiaua şi uleiul.

Amesteci piureul cu brânza de capră rasă şi spanacul tocat, formezi crochete, le treci prin făin, ou şi pesmet. Pui crochetele într-o tavă tapetată şi le ţii la cuptor până când devin rumene.

Sursa https://www.kitchensanctuary.com

https://www.kitchensanctuary.com

Mai multe