Cum se fac „icre“ de dovlecei
2 august 2017
Altele
O gustare uşoară de vară, icrele de dovlecei se prepară rapid şi sunt ideale şi atunci când eşti la dietă. Încearcă-le şi tu!
Ingrediente
3 dovlecei
2-3 morcovi
2 cepe
3 căţei de usturoi
30 ml ulei
1 lingură pastă de tomate
sare
piper
1 frunză dafin
pătrunjel, opţional
Mod de preparare
Speli dovleceii şi morcovii şi îi dai prin răzătoare. Tai ceapa cubuleţe. Le poţi da la blender, dacă vrei să obţii un amestec mai omogen. Căleşti ceapa împreună cu morcovii într-o tigaie, în puţin ulei.
Când s-au înmuiat bine, adaugi dovleceii şi amesteci periodic, 30 de minute. Adaugi usturoiul pisat, pasta de tomate, frunza de dafin şi pătrunjel, opţional. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Omogenizezi bine. Serveşti imediat.
Sursa https://www.amsety.com