Cum se fac „icre“ de dovlecei

2 august 2017   Altele

O gustare uşoară de vară, icrele de dovlecei se prepară rapid şi sunt ideale şi atunci când eşti la dietă. Încearcă-le şi tu!

Ingrediente

3 dovlecei

2-3 morcovi

2 cepe

3 căţei de usturoi

30 ml ulei

1 lingură pastă de tomate

sare

piper

1 frunză dafin

pătrunjel, opţional

Mod de preparare

Speli dovleceii şi morcovii şi îi dai prin răzătoare. Tai ceapa cubuleţe. Le poţi da la blender, dacă vrei să obţii un amestec mai omogen. Căleşti ceapa împreună cu morcovii într-o tigaie, în puţin ulei.

Când s-au înmuiat bine, adaugi dovleceii şi amesteci periodic, 30 de minute. Adaugi usturoiul pisat, pasta de tomate, frunza de dafin şi pătrunjel, opţional.  Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Omogenizezi bine. Serveşti imediat.

Sursa https://www.amsety.com

Mai multe