Dovlecei umpluţi

23 mai 2014   Altele

E vremea legumelor şi a mâncărurilor care se prepară rapid. Aceste reţetă cu dovlecei umpluti te pot salva dacă eşti în pană de idei sau dacă vrei să găteşti ceva bun.

Ingrediente:

3 dovlecei 200 g caşcaval 300 g telemea 200 g şuncă 1 ardei roşu 2 roşii

Mod de preparare:

Speli dovleceii, îi tai jumătăţi şi le scobeşti miezul. Razi caşcavalul, telemeaua şi tai cubuleţe şunca, ardeiul şi roşiile. Amesteci toate ingredientele şi umpli dovleceii cu amestecul obţinut.

Dai acesti dovlecei umpluti la cuptorul preîncălzit 30 de minute, şi îi ţii până se rumenesc.

Tarta cu rosii si dovlecei

Tarta cu rosii si dovlecei

Zacusca cu dovlecei

Zacusca cu dovlecei

Dovlecei crocanti la cuptor

Dovlecei crocanti la cuptor

FOTO Profimedia

Mai multe