Fasole scăzută cu carne de porc
Poftiţi la fasole scăzută cu carne de porc! Un fel de mâncare delicios pe care îl poţi prepara pentru prânz sau de ce nu chiar şi pentru cină.
<h2 style="font-size: 16px;">Ingrediente pentru fasole scăzută cu carne de porc</h2>
150 g fasole albă boabe fiartă cu o zi înainte
150 g fasole roşie boabe (din conservă)
100 g mazăre (din con servă sau congelată)
400 g carne de porc
3-4 linguri ulei
1 ceapă mare
1 ardei gras roşu
100 ml supă de legume
50 ml suc de roşii
cimbru
pătrunjel verde
sare
piper
<h2 style="font-size: 16px;">Mod de preparare pentru fasole scăzută cu carne de porc</h2>
Tai ceapa mărunt şi o căleşti în ulei timp de două minute, la foc mic. Adaugi carnea spălată şi tăiată bucăţi mici, o rumeneşti pe toate părţile, adaugi supa şi laşi totul să fiarbă până ce carnea este bine pătrunsă. Adaugi mazărea scursă de apa în care a fost conservată sau o pui aşa, direct, congelată, ardeiul tăiat fâşii, fasolea scursă de zeamă, sucul de roşii, cimbrul, sare şi piper după gust şi laşi să fiarbă încă 5-6 minute. O aduci la masă cu verdeaţă mărunt tocată.