Ficăţei de pui în sos de roşii
7 ianuarie 2016
Altele
Cu siguranţă vrei să-ţi răsfeţi familia, după sărbători, cu un meniu uşor. Iar noi îţi venim cu propuneri, care mai de care mai delicioase. Aşa că, o idee potrivită ar fi această mâncare de ficăţei de pui în sos de roşii, pe care o poţi prepara pentru a lua masa în familie.
Ficăţei de pui în sos de roşii - Ingrediente (4 porţii)
500 g ficăţei de pui 1 cană de bulion ½ cană cu vin alb sec 1 ceapă 4 căţei de usturoi ulei piper sare
Ficăţei de pui în sos de roşii - Mod de preparare
Speli ficăţeii şi-i laşi câteva minute în apă. Într-o tigaie adâncă unsă cu ulei căleşti ceapa şi adaugi ficăţeii. Îi prăjeşti, la foc mic, pe ambele părţi, apoi adaugi bulionul, vinul şi usturoiul pisat. Acoperi tigaia cu un capac şi laşi să fiarbă la foc mic până se îngroaşă sosul. La sfârşit adaugi sarea şi piperul după gust.