File de crap cu bacon

21 decembrie 2016   Altele

Dacă peştele pe care l-ai cumpărat nu este îndeajuns de gras, îl poţi înveli în bacon. Va fi pur şi simplu delicios alături de o garnitură de cartofi natur.

De ce ai nevoie pentru file de crap cu bacon

2 fileuri de crap

2 mere

3-4 cartofi

6-8 felii bacon

pătrunjel

2 linguri ulei

sare

Cum se prepară fileurile de crap cu bacon

Cureţi cartofii de coajă şi îi pui la fiert în apă cu sare. Merele curăţate de seminţe, tăiate felii, le pui pe grătar şi le laşi să se frigă 3-4 minute. În acest timp pregăteşti crapul, îl condimentezi şi îl tai bucăţi de 8-10 centimetri. Înveleşti fiecare bucată în câte o felie de bacon. Aşezi peştele astfel pregătit într-o tavă unsă cu ulei şi dai la cuptor 10-15 minute. Serveşti cu feliile de măr şi cartofii presăraţi cu pătrunjel tocat.

Mai multe