French toast cu caise
Îndulciţi-vă micul dejun cu o porţie de french toast cu caise, alături de inegalabila aromă de vanilie.
Ingrediente:
o jumătate de cutie de cremă de brânză o linguriţă şi jumătate de esenţă de vanilie o jumătate de nuci tocate felii de french toast 4 ouă o cană de frişcă o jumătate de linguriţă de nucşoare pisate un borcan de caise în compot o jumătate de cană de suc de portocale
Mod de preparare:
Într-un bol, amestecaţi crema de brânză şi esenţa de vanilie, până obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi nucile, apoi lăsaţi amestecul deoparte. Tăiaţi feliile de pâine pe jumătate şi lipiţi-le două câte două, nu înainte de a le umple cu câteva linguriţe din compoziţia cu brânză. Într-un recipient separat, amestecaţi frişca, ouăle, nucşoara şi esenţa de vanilie rămasă. Înmuiaţi feliile de pâine în compoziţia rezultată şi lăsaţi pâinea la cuptor timp de 15-20 de minute. Între timp, puneţi caisele din compot şi sucul de portocale într-o crăticioară pe foc, urmând a fi turnate peste french toast, atunci când este gata.
Foto: foodsogoodmall