French toast cu cremă de ciocolată şi căpşuni

13 februarie 2014   Altele

Dacă vreţi să aveţi parte de un prânz dulce, încercaţi această reţetă de french toast cu umplutură de ciocolată şi bucăţele de căpşuni.

Ingrediente:

câteva felii de pâine french toast o cană de lapte un sfert de cană de frişcă 5 ouă o jumătate de linguriţă de esenţă de vanilie o linguriţă şi jumătate de zahăr granulat 2 linguri de făină un sfert de linguriţă de praf de copt un sfert de linguriţă de scorţişoară pisată o cană de cremă de ciocolată(luată din comerţ) zahăr pudră zahăr alb căpşuni

Mod de preparare:

Pregătiţi un prăjitor de pâine. Tăiaţi feliile de pâine pe diagonală. Ungeţi-le cu cremă de ciocolată şi lipiţe-le două câte două. Amestecaţi cu blenderul laptele, frişca, ouăle, vanilia, zahărul granulat, făina, praful de copt şi scorţişoara. Fiecare felie de pâine se va trece prin această compoziţie şi se va pune în french toast să se prăjească. Căpşunile se amestecă cu zahărul şi se lasă la frigider timp de 30 de minute, înainte de pregătirea pâinii, apoi se vor aşeza lângă aceasta, pe o farfurie.

Sursa: cookingclassy.com

Mai multe