Friptură de porc cu mirodenii
Prepară chiar în această seară friptura de porc cu mirodenii şi vei avea un fel de mâncare delicios.
De ce ai nevoie pentru friptură de porc cu mirodenii
4 bucăţi cotlet de porc
4 linguri muştar picant
2-3 linguri boia
2 linguri usturoi pudră
1 linguriţă piper negru
1 linguriţă piper alb
1 linguriţă oregano
1 linguriţă cimbru uscat
1 linguriţă chimen
1 linguriţă zahăr
pătrunjel, pentru decor
Cum se prepară friptura de porc cu mirodenii
Dai drumul la cuptor. Combini muştarul cu toate condimentele şi ungi cotletele de porc. Le pui într-o pungă, pe care o închizi la gură, şi le dai la frigider 30 de minute.
Aşezi cotletele într-o tavă, le acoperi cu o hârtie de copt şi le ţii la cuptor până când furculiţa începe să intre cu uşurinţă în carne. Dai hârtia la o parte şi laşi cotletele să se rumenească. La final, presari pătrunjel tocat.
Sursa https://ifoodblogger.com