Friptură de porc cu sos pesto

24 decembrie 2015   Altele

Cum friptura de porc este nelipsită în această perioadă de pe mese, îţi propunem o reţetă foarte uşor de realizat, mai ales că este preparată cu sos pesto.

De ce ai nevoie pentru friptură de porc cu sos pesto

4 felii ceafă de porc

2 căţei de usturoi

2 linguri ulei

1 legătură pătrunjel

1 praf de sare

2 cepe

piper

Cum se prepară friptura de porc cu sos pesto

Pui în blender usturoiul, uleiul şi pătrunjelul. După ce s-au omogenizat adaugi sare şi piper după gust. Tai ceafa de porc din loc în loc şi o marinezi în sosul peste timp de trei ore, la frigider. Pui carnea în tigaie şi o prăjeşti pe fiecare parte câte 2-3 minute, după care o pui în tavă, împreună cu restul de sos şi cepele tocate. Acoperi cu o folie de aluminiu şi dai friptura la cuptor. Cu 10 minute înainte să fie gata, dai folia deoparte.

Sursa foto http://www.eatwell101.com

http://www.eatwell101.com

Mai multe