Friptură de pui cu legume şi ierburi aromate
Combină toate ingredientele din această reţetă de friptură de pui cu legume şi ierburi aromate pentru a obţine un rezultat culinar absolut delicios. Toţi cei care vor mânca din acest fel de mâncare vor lăuda cu siguranţă bucătarul.
Friptură de pui cu legume şi ierburi aromate - Ingrediente
700 g piept de pui 3 linguri ulei de măsline 100 ml vin alb sec 100 ml supă de legume strecurată 1 ardei gras roşu 1 morcov mare 2 căţei de usturoi ierburi aromate (rozmarin, salvie, măghiran) frunze de busuioc sare piper
Friptură de pui cu legume şi ierburi aromate - Cum se prepară
Se spală carnea, se taie bucăţi, se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se aşază într-un vas termorezistent. Se curăţă ardeiul şi morcovul, se taie felii sau bucăţi, după preferinţă, şi se pun printre bucăţile de carne. Se mai adaugă căţeii de usturoi zdrobiţi sau feliaţi, ierburi aromate, după gust, şi se stropesc cu ulei. Se adaugă supa de legume, vinul şi se pune vasul la cuptor pentru circa 30-40 de minute. Friptura de pui cu legume şi ierburi aromate se serveşte caldă, decorată cu frunze verzi de busuioc.