Friptură de vită cu legume şi orez

20 martie 2018   Altele

O mâncare ce va fi cu siguranţă pe gustul tău, friptură de vită cu legume şi orez.

De ce ai nevoie pentru friptură de vită cu legume şi orez

500 g carne de vită

300 g mazăre

3 morcovi

coriandru

8 căţei de usturoi

200 g roşii pasate

4 linguri ulei

1 praf de sare

piper

300 g orez

1 l apă

Cum se prepară friptura de vită cu legume şi orez

Tai carnea de vită cubuleţe şi o fierbi în apă cu sare până când începe să intre furculiţa cu uşurinţă în ea, iar apa a scăzut. Adaugi mazărea, roşiile pasate, morcovii tocaţi, căţeii de usturoi şi 2 linguri ulei. Condimentezi cu sare şi piper, după gust, apoi adaugi coriandru tocat. Laşi să fiarbă până se pătrund legumele şi carnea.

Fierbi orezul în apă cu sare şi 2 linguri cu ulei. Când a scăzut apa din orez, îl dai deoparte şi-l acoperi cu un capac. Îl laşi 15-20 de minute, apoi îl serveşti cu friptura de vită cu legume.

Sursa https://www.simplyleb.com

https://www.simplyleb.com

Mai multe