Frittata cu şuncă şi spanac

16 aprilie 2014   Altele

3 ingrediente cheie, spanac, şuncă şi ouă. Toate acestea pentru un mic dejun excelent.

Ingrediente:

6 ouă un sfert de cană de brânză de vaci o jumătate de cană de şuncă tocată mărunt o linguriţă de sare un sfert de linguriţă de piper negru măcinat o linguriţă de ulei de măsline o jumătate de pachet de spanac congelat

Mod de preparare:

Amestecaţi într-un bol, ouăle, brânza de vaci şi şunca tocată. Asezonaţi cu sare şi piper. Încingeţi ulei de măsline într-o tigaie pe foc mediu. Turnaţi spanacul, apoi compoziţia cu ou şi şuncă şi lăsaţi-le aproximativ 2 minute.

Preîncălziţi cuptorul la 220 de grade Celsius. Transferaţi frittata într-o tavă şi lăsaţi-o la cuptor 15 minute.

Sursa: marthastewart.com

Mai multe