Fursecuri

25 octombrie 2013   Altele

Fursecurile sunt delicioase! Mai mult decât atât, ele pot fi servite cu orice ocazie. Fie că avem musafiri, fie că le facem pentru a ne îndulci, aceste fursecuri sunt întotdeauna potrivite.

Ingrediente:

125g unt 90g zahăr brun 90g zahăr alb 2 ouă ½ lingură de bicarbonat de sodiu ½ lingură de esentă de vanilie ½ sare 90 g făină un pahar de lapte 150g făină de ovăz 125g ciocolată pentru menaj 60g nuci

Mod de preparare:

Untul, zahărul brun şi cel alb se amestecă împreună până se obţine o cremă. Baţi ouăle separat, apoi le adaugi în crema obţinută anterior, împreună cu vanilia. Amesteci bicarbonatul, făina şi sarea, apoi le cerni. Adaugi totul la primul amestec şi torni treptat laptele şi făina de ovăz.

Tai mărunt ciocolata şi nucile, apoi le pui în amestec. Iei cu o lingură câte puţin din umplutură şi adăugaţi într-o tavă, lăsând o mică distanţă între ele. Aceste fursecuri se coc aproximativ 10 minute la cuptor preîncălzit.

Fursecuri cu nuca de cocos

Fursecuri cu nuca de cocos

Fursecuri cu scortisoara

Fursecuri cu scortisoara

Fursecuri cu ciocolata si menta

Fursecuri cu ciocolata si menta

Mai multe