Fursecuri pentru Paşti
Pe lângă pască şi cozonac, prepară pentru desertul de Paşti şi aceste fursecuri fragede.
De ce ai nevoie pentru fursecuri fragede
150 g unt
150 g zahăr
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 praf de sare
300 g făină
bomboane, pentru decor
Cum se prepară fursecurile fragede
Baţi untul cu zahărul până când se dizolvă acesta din urmă. Încorporezi făina, sarea şi esenţa de vanilie şi omogenizezi. Înfăşori aluatul în folie şi-l dai la frigider 30 de minute, până se întăreşte.
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Întinzi o foaie din aluat, pe care o decupezi în formele dorite. Aşezi fursecurile în tavă, cu spaţii între ele şi le ţii la cuptor până când se rumenesc uşor pe margini. Le scoţi, le laşi 5 minute la răcorit şi presari bomboanele pentru decor.
Sursa https://tutti-dolci.com