Inele de ceapă pane

23 august 2015   Altele

Ştiai că „ceapa dimineaţa şi usturoiul seara te feresc de doctor?“ Spune un dicton francez, care dezvăluie secretul unei sănătăţi de fier. Aşa că vă poftim la o delicioasă reţetă.

Ingrediente

3 cepe mari 3 ouă 5 linguri făină 5 linguri pesmet 2 linguri apă minerală sare ulei, pentru prăjit

Mod de preparare

Cureţi ceapa şi o tai rondele nu foarte subţiri. Desfaci rondelele, astfel încât inelele să rămână întregi. Baţi ouăle cu apa minerală, un praf de sare şi o lingură de făină, iar restul de făină şi pesmetul le amesteci. Încingi uleiul şi treci inelele prin amestecul de făină cu pesmet, prin compoziţia cu ouă şi din nou făină. Le prăjeşti până se rumenesc, apoi le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a absorbi excesul de ulei.

Mai multe