Jeleu de cafea, reţeta simplă

24 noiembrie 2017   Altele

În loc să bei o ceaşcă de cafea după masă, de ce nu ai transforma-o într-un desert delicios, cum este jeleul de cafea.

De ce ai nevoie pentru jeleu de cafea

1 l cafea neagră

10 linguri zahăr brun

200 ml lichior Bailey’s cu aromă de alune de pădure

4 linguri gelatină

Cum se prepară jeleul de cafea

Dizolvi zahărul în cafea. Prepari 3 linguri de gelatină conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi o încorporezi în cafea şi o torni în pahare sau căni, cât să le umpli pe trei sferturi. Dai la rece 3-4 ore.

Prepari restul de gelatină şi o pui în lichior. Torni lichiorul peste cafea şi dai din nou la rece peste noapte. Înainte să răstorni, pui paharul câteva secunde în apă fierbinte.

Sursa https://raspberry-flavor.com

https://raspberry-flavor.com

Mai multe