Lasagna cu brânză şi şuncă

30 ianuarie 2017   Altele

O lasagna la fel de bună precum cea preparată cu sos bechamel şi carne tocată este cea făcută cu brânză şi şuncă. Încearc-o şi nu vei regreta!

De ce ai nevoie pentru lasagna

12 foi lasagna

100 g ceapă tocată

2 linguri unt

3 linguri făină

400 ml lapte

200 g brânză de vaci

400 g caşcaval

200 g şuncă

200 g ciuperci

pătrunjel

Cum se prepară lasagna

Prepari foile de lasagna conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Topeşti untul în tigaie, adaugi ceapa tocată şi ciupercile şi laşi până când se înmoaie. Adaugi laptele, făina şi omogenizezi. Ţii sosul pe foc până când se îngroaşă, apoi pui pătrunjel tocat.

Aşezi într-o tavă un strat de sos, unul de foi, unul de brânză, unul de caşcaval, unul de şuncă, sos şi repeţi până când termini ingredientele, deasupra fiind caşcaval.

Dai lasagna la cuptor 35-40 de minute.

Sursa http://www.thekitchenismyplayground.com/

http://www.thekitchenismyplayground.com/

Mai multe