Lasagna cu spanac şi brânză

25 aprilie 2015   Altele

Această reţetă de lasagna cu spanac şi brânză este foarte potrivită în weekend când toată familia se va reuni în jurul mesei şi va fi savurată în tihnă. Ingrediente

12 foi de lasagna

1 kg spanac

2 cepe

2 căţei de usturoi

50 g unt

150 g brânză cremoasă

100 g brânză de vaci

200 g şvaiţer

400 ml supă de legume

nucşoară

sare

piper

Preparare

Toci spanacul, ceapa şi usturoiul şi le căleşti în unt, amestecând permanent, până se călesc. Separat, dizolvi brânza cremoasă în supă, adaugi brânza de vaci mărunţită bine,

spanacul mixat şi condimentezi cu sare, piper şi nucşoară, după gust. Aşezi într-o formă termorezistentă unsă cu unt un rând de foi de lasagna neopărite, torni peste ele sosul cu spanac, adaugi alt strat de foi şi continui tot aşa până se termină toate ingredientele. Ultima va fi o foaie de lasagna, peste care presari şvaiţer ras şi introduci vasul la cuptor pentru circa 30 de minute.

Mai multe