Lasagna cu varza
Varza e bogată în vitamine şi minerale şi are virtuţi terapeutice, aşa că trebuie să găteşti acest fel de mâncare neapărat.
De ce ai nevoie ca să prepari lasagna cu varză:
800 g carne tocată 9-10 foi de varză murată 10 felii bacon 2 ouă 1 ceapă 1 căţel usturoi crenguţe de cimbru sare, piper
Cum prepari lasagna cu varză:
Cureţi ceapa, o tai cubuleţe şi o pui la călit împreună cu carnea tocată. Adaugi usturoiul pisat. Laşi pe foc până se evaporă
toată zeama. Ulterior, amesteci carnea tocată cu ouăle bătute. Adaugi sare şi piper, după gust.
Din amestecul de carne, 1/3 îl răstorni într-o tavă tapetată. Deasupra pui 2-3 frunze de varză. Acoperi din nou cu carne, apoi cu varză, ultimul strat să fie de carne tocată. Deasupra pui feliile de bacon. Dai tava la cuptorul preîncălzit aproximativ 25 de minute. O serveşti decorată cu crenguţe de cimbru.