Legume cu carne la cuptor
E o reţetă simplă! Nimic complicat sau care să necesite foarte mult timp petrecut în bucătărie! Dar ai nevoie de de câteva ingrediente proaspete pentru a preparar această mâncare de legume cu carne la cuptor, cu care sigur te vom cuceri.
Legume cu carne la cuptor - Ingrediente
800 g pulpă porc 3 roşii 2 dovlecei 1 mână de măsline 2 căţei usturoi 1 fir cimbru 4 linguri ulei sare piper
Legume cu carne la cuptor - Cum se prepară
Tai carnea cuburi, o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o laşi la frigider 30 de minute. Încălzeşti cuptorul la 180° C. Speli roşiile şi dovleceii şi le tai felii groase de 1,5 cm. Ungi un vas termorezistent cu două linguri de ulei, pui carnea pe fundul vasului şi acoperi cu felii de roşii şi dovlecei, aşezate alternativ.
Pui măslinele, asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi presari usturoiul şi cimbrul, tăiate mărunt. Stropeşti cu două linguri de ulei şi introduci vasul la cuptor o oră. Serveşti mâncarea caldă.
Cea mai simplă reţetă de ciuperci cu usturoi la cuptor
Cea mai simplă reţetă de ciuperci cu usturoi la cuptor
Peşte la cuptor cu legume şi sos
Peşte la cuptor cu legume şi sos