Legume cu carne la cuptor

26 august 2016   Altele

E o reţetă simplă! Nimic complicat sau care să necesite foarte mult timp petrecut în bucătărie! Dar ai nevoie de de câteva ingrediente proaspete pentru a preparar această mâncare de legume cu carne la cuptor, cu care sigur te vom cuceri.

Legume cu carne la cuptor - Ingrediente

800 g pulpă porc 3 roşii 2 dovlecei 1 mână de măsline 2 căţei usturoi 1 fir cimbru 4 linguri ulei sare piper

Legume cu carne la cuptor - Cum se prepară

Tai carnea cuburi, o condimentezi cu sare şi piper, după gust, şi o laşi la frigider 30 de minute. Încălzeşti cuptorul la 180° C. Speli roşiile şi dovleceii şi le tai felii groase de 1,5 cm. Ungi un vas termorezistent cu două linguri de ulei, pui carnea pe fundul vasului şi acoperi cu felii de roşii şi dovlecei, aşezate alternativ.

Pui măslinele, asezonezi cu sare şi piper, după gust, şi presari usturoiul şi cimbrul, tăiate mărunt. Stropeşti cu două linguri de ulei şi introduci vasul la cuptor o oră. Serveşti mâncarea caldă.

Cea mai simplă reţetă de ciuperci cu usturoi la cuptor

Cea mai simplă reţetă de ciuperci cu usturoi la cuptor

Peşte la cuptor cu legume şi sos

Peşte la cuptor cu legume şi sos

Roşii la cuptor umplute cu salată de ton

Roşii la cuptor umplute cu salată de ton

Mai multe