Măsline în foitaj, reţeta rapidă pentru aperitiv
31 octombrie 2017
Altele
De pe platoul de aperitiv nu pot lipsi măslinele. Îl loc să le serveşti simple, ce ai spune să le înfăşori în foitaj şi să le dai la cuptor? Vor fi mult mai gustoase!
De ce ai nevoie pentru măsline în foitaj
1 foaie aluat foitaj
1 borcan măsline umplute
1-2 linguri ulei
½ linguriţă pudră de usturoi
pătrunjel
Cum se prepară măslinele în foitaj
Dai drumul la cuptor şi tapetezi o tavă. Dezgheţi aluatul, apoi îl tai în 12 fâşii, de dimensiuni egale, pe care le înjumătăţeşti. La final, vei avea 24 de fâşii de aluat. Scurgi măslinele, le aşezi pe câte o fâşie de aluat, apoi o rulezi. Amesteci uleiul cu pudra de usturoi şi pătrunjel tocat, apoi ungi fiecare bucată. Le aşezi în tavă şi le dai la cuptor până când se rumenesc.