Medalioane de porc în sos de ciuperci
5 octombrie 2017
Altele
Carnea de porc este uşor de gătit şi este foarte gustoasă. Serveşte acest preparat cu fasole verde sau cartofi copţi cu ierburi aromate.
De ce ai nevoie
4 medalioane de porc
1 lingură ulei
1 ceapă mică
1 căţel de usturoi
250 g ciuperci
rozmarin
4 frunze salvie
100 ml supă de carne
50 g smântână
1 lingură muştar
sare
piper
Cum se prepară
Încingi uleiul şi rumeneşti medalioanele câte 2 minute pe fiecare parte, apoi le scoţi. Pui în loc ceapa tocată şi o laşi până când devine sticloasă. Adaugi căţelul de usturoi tocat, ciupercile feliate, rozmarin şi salvia şi laşi pe foc până când se evaporă zeama lăsată.
Torni supa, smântâna, adaugi muştarul, sare şi piper, după gust. Aşezi carnea, acoperi şi laşi să fiarbă până când scade sosul, iar carnea s-a pătruns.