Medalioane de porc înfăşurate în bacon
Ce poate fi mai apetisant decât un medalion de porc rumenit şi înfăşurat în bacon crocant? Încearcă şi tu reţeta simplă pe care ţi-o propunem.
Ingrediente
6 medalioane de porc
6-12 fâşii bacon
½ linguriţă usturoi pudră
½ linguriţă ceapă pudră
½ linguriţă oregano
sare
piper
Mod de preparare – Medalioane de porc înfăşurate în bacon
Condimentezi bucăţile de carne cu usturoiul pudră, ceapa, oregano, sare şi piper, după gust. Înfaşori cu o fâşie de bacon sau câte două fiecare bucată şi le prinzi la capăt cu o scobitoare.
Rumeneşti medalioanele pe grătarul încins, în jur de 10 minute, întorcându-le de pe o parte pe alta. Dacă preferi să le găteşti la cuptor, ţii aproximativ 30 de minute, la o temperatură de 176 °C. Serveşti imediat.
Sursa https://www.artandthekitchen.com